Paviljoen Sjoerd verkozen tot Beste Paviljoen 2022

Paviljoen Sjoerd verkozen tot Beste Paviljoen 2022

'De ondernemer van Paviljoen Sjoerd zet zich in voor zijn collega's en maakt zich hard voor een schoon strand rónd de zaak en een topproduct ín zijn zaak.'

Paviljoen Sjoerd op Ameland is donderdag 28 juli uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2022, tijdens de Strandverkiezingen 2022.

De verkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland en Rijkswaterstaat, ondersteund door onder meer Koninklijke Horeca Nederland en Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen.

'Niet voor niets draait dit paviljoen al jaren mee bij de kanshebbers voor het Beste Paviljoen dankzij goede beoordelingen en enthousiaste gasten die massaal stemmen op dit bedrijf', aldus de jury.

'De ondernemer achter Sjoerd zet zich daarnaast in voor zijn collega’s in de belangenvereniging en maakt zich echt hard voor een schoon strand rónd de zaak en een topproduct ín zijn zaak. Duurzaamheid, ondernemerschap en kwaliteit zijn hier allemaal van een uitzonderlijk hoog niveau.'

Ouddorp 'Schoonste Strand'

Het strand in het Zuid-Hollandse Ouddorp is uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland, zo werd donderdagmiddag bekend bij de prijsuitreiking van de jaarlijks terugkerende strandverkiezingen.

'De landelijke titel winnen is de bekroning op ons werk. We hebben prachtige stranden in onze gemeente, en dat willen we graag zo houden', meldt wethouder Berend Jan Bruggeman van de gemeente Goeree-Overflakkee, waar Ouddorp bij hoort.