Familie Neeskens start Eetwinkel 't Buulke

Familie Neeskens start Eetwinkel 't Buulke

Cafetaria 't Buulke is gestart in 2003 als kleine dorpse cafetaria. Na bijna 19 jaar is onlangs de Budelse cafetaria op 100 meter van het oude pand als Eetwinkel geopend.

Ludo en Evelyn Neeskens nemen intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat in Budel. Het pand is grootschalig verbouwd en heeft een volledige metamorfose ondergaan. Door het nu flink aan te pakken, is het klaar voor een duurzame toekomst en voldoet het aan de wensen van deze tijd.

Op de nieuwe locatie is meer mogelijk. Zo zijn er fijne zitplaatsen en is een groot terras met moderne uitstraling gecreëerd. In het restaurantgedeelte met ruim 70 zitplaatsen biedt de menukaart keuze voor het hele gezin. Het nieuwe terras is een echt pluspunt.

Op het nieuwe terras kunnen mensen bij goed weer aan de voor, zij- en/of achterzijde een plekje vinden. Het achterterras is geschikt voor de kleinste gasten.

Voor ieder wat wils

Van oorsprong is de cafetaria gericht op het serveren van verse friet, snacks en hamburgers. Door de jaren heen is het assortiment steeds verder uitgebreid. Inmiddels staat 't Buulke bekend om het uitgebreide afhaalassortiment. Dat wordt zoals vanouds voortgezet. Het assortiment bestaat verder uit broodjes, verse friet, diverse snacks, hamburgers van de bakplaat, steenoven-pizza's en schotels. Ook kunnen gasten terecht in de nieuwe ijssalon voor een heerlijke softijs, sundae of milkshake.

Een duurzaam Eetwinkel 't Buulke

Neeskens: 'Het pand is compleet casco gestript. Er zijn muren uitgebroken en nieuwe indelingen gemetseld. Daken zijn gesloopt, goed geïsoleerd en bekleed. Alle raampartijen zijn vervangen door nieuwe kozijnen met dubbel geïsoleerd glas en we hebben alleen nog maar ledverlichting. Iets waar we enorm trots op zijn, is onze nieuwe bakwand zonder gasaansluiting, er wordt alleen elektrisch gefrituurd. Een duurzame zaak waarmee Eetwinkel ’t Buulke klaar is voor de komende generaties gasten.'