Dit restaurant bij toeristische attractie stopt: inboedel online geveild

Dit restaurant bij toeristische attractie stopt: inboedel online geveild

Restaurant Fisher's, gelegen boven op het zeeaquarium in Bergen aan Zee, heeft de restaurantdeuren definitief gesloten. De complete inventaris van dit restaurant wordt daarom geveild.

Dit gebeurt via het online platform BVA Auctions. Onder meer een unieke foodtruck, een grote vuurhaard, horeca-apparatuur en restaurantinventaris verschijnen onder de digitale hamer. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen en sluit op 6 december 2022 om 18:00 uur.

Opening Fisher's

In de zomer van 2019 opende Fisher’s haar deuren in het kustdorp Bergen aan Zee. Op een unieke locatie: boven op het zeeaquarium. Een restaurant met groot terras en uitzicht op zee. Het terras en restaurant krijgen nu een andere invulling. Fisher’s heeft besloten het restaurant te sluiten. Op de website staat nog vermeld dat het een tijdelijke sluiting betreft, vanwege tekort aan personeel, waardoor het restaurant niet de gewenste service kan bieden.

Vanwege de sluiting wordt de complete inventaris van restaurant Fisher’s geveild. Restaurant Fisher’s was nog maar drie jaar geopend, een groot deel daarvan was het gesloten vanwege de corona lockdown. Daardoor is het meubilair en alle apparatuur relatief nieuw. Het gaat om 428 kavels.

Eyecatcher

Een echte eyecatcher van deze veiling is de foodtruck. De grote vuurhaard is ook een bijzondere kavel uit deze veiling. Om de haard zijn een aantal houten delen geplaatst waar je gezellig en vooral warm aan kunt borrelen.

Ook moderne (houten en rotan) meubels, horeca-apparatuur, keukeninventaris, diverse flessen Moët & Chandon en andere dranken, barbenodigdheden, terrasmeubilair komen onder de virtuele hamer. Bekijk hier alle 428 kavels.

Over de veiling

De online veiling van de inventaris van restaurant Fisher’s sluit op dinsdag 6 december 2022 om 18:00 uur.

Over BVA Auctions

BVA Auctions is een groot, online veilinghuis en veilt in opdracht van derden. Maandelijks worden ruim 901.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 121 landen.