Compleet assortiment bio-groenten

Oerlemans Foods levert een uitgebreid assortiment bio-groenten speciaal voor de horeca. Het bedrijf startte al in 1988 met de teelt en verwerking van biologische groenten. Onder het Eko- en Demeter-keurmerk heeft Oerlemans met name in de professionele verbruikersmarkt een breed assortiment bio-groenten neergezet. Binnen dat assortiment zijn onder andere verkrijgbaar: bloemkool, gebroken en hele bonen,

Oerlemans Foods levert een uitgebreid assortiment bio-groenten speciaal voor de horeca. Het bedrijf startte al in 1988 met de teelt en verwerking van biologische groenten. Onder het Eko- en Demeter-keurmerk heeft Oerlemans met name in de professionele verbruikersmarkt een breed assortiment bio-groenten neergezet.

Binnen dat assortiment zijn onder andere verkrijgbaar: bloemkool, gebroken en hele bonen, erwten, koolrabi, prei, selderijblokjes, uienblokjes, wortelblokjes en -schijven, broccoli, maïs en soepgroenten. Alle groenten zijn dagelijks uit voorraad leverbaar in verpakkingen van 2,5 tot 10 kilo.

Informatie: Oerlemans Foods Nederland, Venlo, tel. (077) 389 58 95 of www.oerlemansfoods.nl.