IJsbrant Wilbrenninck nieuwe chef bij restaurant Old Dutch

IJsbrant Wilbrenninck nieuwe chef bij restaurant Old Dutch

Restaurant Old Dutch in Rotterdam heeft IJsbrant Wilbrenninck aangenomen als de nieuwe chef-kok. Wilbrenninck stond als rechterhand van Herman den Blijker in Las Palmas,was chef-kok bij Mama Kelly in Den Haag en bij Lake House in Rotterdam.

'Wij zijn enorm blij om IJsbrant Wilbrenninck aan ons team toe te kunnen voegen en kijken uit naar zijn bijdrage aan onze reputatie als toprestaurant in Rotterdam te versterken', aldus Joseph Amhamdi van restaurant Old Dutch in Rotterdam.

'Bij Old Dutch blijven we trouw aan onze traditie en het klassieke restaurant dat we altijd zijn geweest, maar met IJsbrant aan boord verbeteren we onze kwaliteit en kunnen we onze gasten een nog betere culinaire ervaring bieden.'

IJsbrant Wilbrenninck, de nieuwe chef-kok, verklaart: 'Ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van het team van Old Dutch en om mijn bijdrage te leveren aan het verder verbeteren van deze iconische instelling. We gaan hard aan de slag om een frisse keukenbrigade neer te zetten en het team te versterken. Ik kijk ernaar uit om de gasten te verrassen met nieuwe smaken en culinaire hoogstandjes.'

Met de aanstelling van IJsbrant Wilbrenninck, zet Restaurant Old Dutch zich in om haar gasten een nog betere culinaire beleving te bieden en haar commitment aan kwaliteit en gastvrijheid verder te bevestigen.