Wereldrestaurant Eetpark Beilen definitief gesloten, inboedel geveild  

Wereldrestaurant Eetpark Beilen definitief gesloten, inboedel geveild  

Wereldrestaurant Eetpark Beilen is definitief gesloten, de eigenaar heeft vrijwillig besloten om niet verder te gaan met zijn restaurant. De volledige inboedel van het pand langs de A28 wordt nu geveild op Onlineveilingmeester.nl.

Het wereldrestaurant is een begrip in Beilen en omstreken. Het restaurant, dat nog maar slechts een paar jaar open is, is direct gelegen is aan de A28 ter hoogte van de afslag Beilen. Tot voor kort kon men er dagelijks terecht om aan te schuiven bij het buffet maar vanaf 19 juni was dit al niet meer mogelijk.

Tijdens de coronacrisis werden all-you-can-eat- en wereldrestaurants extra zwaar getroffen door de coronacrisis.

De eigenaar van het wereldrestaurant in Beilen heeft nu besloten te stoppen en verkoopt de volledige inboedel op een online veiling. Wat de toekomstplannen voor het pand zijn, is vooralsnog nog niet bekend. 

Op de veiling    

Op de veiling worden ruim 150 items uit de inboedel aangeboden waaronder de softijs-, ijsblokjes- en slushmachine, de sinaasappelpers, allerlei soorten rvs-keukenapparatuur en onderdelen van de inrichting zoals tafels, stoelen, wanddecoratie en plafondlampen. Een bijzonder item op de veiling is een serveerrobot. 


Op donderdag 6 juli is er van 10.00-12.00 uur een kijkdag aan de Domoweg 2 in Beilen die voor iedereen vrij toegankelijk is. De online veiling is al van start gegaan en sluit maandag 10 juli vanaf 20.00 uur. Meebieden kan al vanaf 10 euro.