Ook Den Bosch heeft een foodmarkt: De FAM opent deze week

Ook Den Bosch heeft een foodmarkt: De FAM opent deze week

De eerste foodmarkt De FAM van Den Bosch aan de Kronenburgstraat opent op 29 juli de deuren. In een urban uitstraling proeven bezoekers van verschillende keukens.

Na een gigantische verbouwing, met hier en daar wat tegenslagen, is het eindelijk zover: Foodmarkt De FAM opent op 29 juli de deuren voor Den Bosch en iedereen daarbuiten. Met de opening van het nieuwe concept, heeft Den Bosch er een topper van een hotspot bij. De urban uitstraling, A-locatie en het uiteenlopende aanbod aan foodconcepten maken deze gloednieuwe spot een aanwinst voor de stad.

Foodmarkt met een Brabants tintje

Toen het pand van de voormalige fietsenwinkel Kemps vrijkwam, greep Stephanie haar kans, startte een crowdfunding en nu, een verbouwing later, is daar Foodmarkt De FAM met een kleurrijk interieur. De graffiti op de muur, urban jungle aan planten en kleurrijke eyecatchers zorgen voor een hip en fotogeniek geheel.

Culinair de wereld rond

De FAM heeft een ruime aanbod aan keukens. Met zes verschillende keukens wordt het mogelijk om in een avond een culinair rondje om de wereld te maken. Zo kunnen bezoekers genieten van Mexicaans tot Aziatisch en van fish en seafood tot grill & burgers.

Van ’s ochtends tot ’s avonds is het de ideale plek om neer te strijken voor datgeen waar je zelf zin in hebt. Of het nu een uitgebreid ontbijt met het gezin is, een snelle lunch met collega’s of een eindeloze bourgondische borrel met vrienden. 'Zo is er in alle details gedacht aan gezelligheid en gastheerschap. Anders dan men dat gewend is van foodmarkets, wordt iedereen hier vriendelijk aan tafel bediend.'