Pop-up Karen's Diner: laat je uitschelden in Hoofddorp en Leeuwarden

Pop-up Karen's Diner: laat je uitschelden in Hoofddorp en Leeuwarden

Nadat eerder Amsterdam al een pop-up vestiging had van Karen's Diner, opent de Australische formule die als doel heeft om gasten zo slecht mogelijk te behandelen nu ook tijdelijke vestigingen in Hoofdorp en Leeuwarden.

Een middelvinger als reactie op een klacht en een bord dat op tafel wordt gesmeten. Ze zijn beide onderdeel van de van oorsprong Australische formule Karen’s Diner. Het concept draait om het zo slecht mogelijk behandelen van de gasten, maar serveert ook ‘goede burgers’.

Tijdelijk in Amsterdam

Vorig jaar opende Karen’s Diner een tijdelijke vestiging in Amsterdam, dit jaar komen er pop-up-locaties in Hoofddorp en Leeuwarden.

In het weekeinde van 14 en 15 oktober kun je terecht bij Fort Noxx in Hoofdorp, en zaterdag 4 en zondag 5 november bij FIZZ in Leeuwarden.

Jongeren onder begeleiding

Medewerkers van Karen’s Diner worden getraind om hun gasten zo onbeleefd mogelijk te behandelen. Jongeren onder de zestien jaar zijn (daarom) allen welkom onder begeleiding van een volwassene.

Vrouwen van middelbare leeftijd

De naam van de formule is afgeleid van Karen, de verzamelnaam voor een bepaald type klager: over het algemeen vrouwen van middelbare leeftijd die als kampioenen kunnen klagen over een gebrek aan service. Bij Karen’s Diner zijn de rollen omgedraaid en klagen de medewerkers.

Anti-Google-review

De formule spreekt over ‘diner met een twist’. ‘Het eten is geweldig en de service ondankbaar, maar de ervaring zal onvergetelijk zijn. Dit is het anti-Google-reviewrestaurant, een plek waar je 100K op Instagram een stoute stickers krijgt in plaats van een gratis maaltijd.’