Café Vrijdag heeft vestiging in Haarlem geopend

Café Vrijdag heeft vestiging in Haarlem geopend

Het centrum van Haarlem is een nieuw eetcafé rijker: Café Vrijdag. Het nieuwe eetcafé is gevestigd op de hoek van de Riviervismarkt met uitzicht op de St. Bavokerk.

‘Het is dé plek waar voor elke smaak een passend gerecht wordt geserveerd’, vertelt Beatriz, horecamanager van Cafe Vrijdag Haarlem. ‘Of je nou gaat voor een echte klassieker zoals een carpaccio, hamburger of een steak tartare óf dat je je wilt laten verrassen en genieten van een Franse visschotel, een heerlijke gekonfijte eendenbout of onze geliefde truffelrisotto. Je kunt lekker ongedwongen een hapje bij ons komen eten.’

Vrijdag gevoel

Café Vrijdag staat voor het ultieme vrijdag gevoel, welke dag van de week het ook is. En bij dat vrijdag gevoel mag ook een borrel niet ontbreken. ‘Proost met een lekkere cocktail of deel een kan sangria met je vrienden. Van jong tot oud, iedereen kan hier terecht.’

Geliefde plek

In Amsterdam is Café Vrijdag al jarenlang een fenomeen in de Rivierenbuurt. Een geliefde plek voor de buurt om samen te komen. ‘Die plek gaan wij in Haarlem ook creëren’, vervolgt Beatriz enthousiast. ‘Door de ruime opzet is Café Vrijdag in Haarlem ook geschikt voor grotere groepen. Ook als je op zoek bent naar een leuke plek om bijvoorbeeld een groepsdiner of verjaardagsborrel te geven, denken wij graag met je mee’.

Café Vrijdag zit op de oude plek van het Mexicaanse restaurant Popocatepetl. Café Vrijdag Haarlem is dagelijks geopend van 12:00 – 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 00.00 uur.