Laatste stemdag Terras Top 100 Publieksprijs: minimaal verschil aan de top

Laatste stemdag Terras Top 100 Publieksprijs: minimaal verschil aan de top
Hart van de Betuwe staat op in in de tussenstand van de Publieksprijs Terras Top 100 2024.

Hart van de Betuwe uit Tiel gaat nog steeds aan kop in de tussenstand van de Terras Top 100 Publieksprijs. De winnaar van de Publieksprijs van 2023 Hertme's Ambacht volgt op plek twee. Het verschil is nu zo'n 30 stemmen, dus het is een nek-een-nek-race.

Er zijn 22.473 stemmen uitgebracht voor de Terras Top 100 Publieksprijs, en de meeste van die stemmen zijn tot nu toe voor Hart van de Betuwe uit Tiel. De Heikamp is in de tussenstand gedaald van plek 3 naar plek 4. Nieuw in de top is Spijkerman op plek 3. De voorlopige top 5 ziet er als volgt uit:

  1. Restaurant Hart van de Betuwe, Tiel
  2. ’t Hertme’s Ambacht, Hertme
  3. Spijkerman, Purmerend
  4. de Heikamp, Ruurlo
  5. Brasserie de Boerderij, Arnhem

Gasten kunnen tot en met 10 juni stemmen op hun favoriete terras via missetterrastop100.nl/publieksprijs. Per persoon mag niet meer dan één stem worden uitgebracht. De bekendmaking van de winnaar van de Publieksprijs vindt plaats op 1 juli tijdens de bekendmaking van de Terras Top 100 2024.

Ontknoping Terras Top 100 2024

De finale van de Misset Horeca Terras Top 100 vindt plaats op maandag 1 juli 2024 bij Pelle’s in Deurningen. Achter de schermen naders de Terras Top 100 2024 de ontknoping. Alle bezoeken van de eerste ronde zijn afgerond. Mystery visitors en vakjuryleden zijn op pad geweest en hebben hun bezoeken afgelegd. Bedrijven die in de lijst staan, hebben bericht gehad.

Op welke plek ze staan, bepaalt de volgende ronde. De 100 bedrijven die door zijn, kregen nogmaals een bezoek van een vakjurylid, anoniem en onaangekondigd. De punten die bij dit bezoek gescoord werden, telt de jury op bij de eerder behaalde scores. Zo ontstaat er een ranglijst. Die ronde is nu afgerond. Op 12 juni komt de Hoofdjury bij elkaar en is bekend welke bedrijven aan de top op 17 juni (of misschien 18 juni) bezocht gaan worden.

Bekendmaking Terras Top 100 2024

Het evenement zal starten met een inspirerende sessie van Milo Berlijn, gevolgd door diverse prijsuitreikingen, hapjes en drankjes en entertainment. De beste terrassen worden beloond met prijzen voor o.a. de provinciewinnaars, publieksprijswinnaar, de Parel van het Jaar en natuurlijk de winnaar.

Bezoekers van de feestelijke bekendmaking zijn welkom vanaf 14.00 uur. Om 15.00 uur zal Milo Berlijn zijn sessie starten. Om 16.30 uur start de bekendmaking van de Terras Top 100 2024. Het einde is gepland op 19.30 uur.

Aanmelding

Ondernemers die in de Terras Top 100 zijn geëindigd, mogen de eerste twee personen gratis inschrijven. Vanaf de derde gast betaal je €99,- per inschrijving. Heb je de Top 100 niet gehaald maar wil je wel graag het evenement bezoeken? Dan betaal je €149,- per inschrijving. Op de aanmeldpagina kun je je inschrijven voor het event.

Naast een inspirerend en spannend programma ontvang je hiervoor ook diverse hapjes en drankjes van onze partners. Meer informatie en voorwaarden zijn te vinden op de eventpagina van de Terras Top 100.

Het evenement vindt plaats bij Pelle’s, op het Sint Plechelmusplein in Deurningen. Parkeren kan bij Tuincentrum Borghuis, Vliegveldstraat 2 in Deurningen. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 8 minuten lopen naar het evenemententerrein.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.