Terras Top 100 2024 nr. 95: Eexter Halte, Eext

Terras Top 100 2024 nr. 95: Eexter Halte, Eext

Het terras van Eexter Halte ziet er netjes en verzorgd uit. Zoals het hoort, medewerkers in nette bedrijfskleding. Ook is er direct aandacht voor de gast.

De juryleden die hier geweest zijn, hebben een prima ervaring gehad. Er is echter ruimte voor upselling en bijverkoop. Een jurylid merkt op dat het soms te veel standaard is. ‘Door oprechte spontaniteit bij het opnemen van een bestelling toe te voegen, neemt de kwaliteit toe.’ Iets extra’s kan net het verschil maken tussen een goed terras en een topterras.

Dit komt gedurende het gehele bezoek telkens weer naar voren. Een prima terras met fijne mensen die doen wat er van ze gevraagd wordt. Daar blijft het bij. En in verreweg de meeste gevallen is dat helemaal prima, maar voor een hoge notering in de Terras Top 100 gaat het om de details. Die maken het verschil.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.