Eerste paal voor nieuw evenementencomplex in de Betuwe

In het groene hart van industrieterrein Medel te Tiel is onlangs de eerste paal geslagen voor evenementencomplex 'The Open', een nieuw ...

Ontwerper Walter van Meyl is aangetrokken om dit concept vorm te geven. Op de 6 ha grote locatie zal een complex verrijzen, dat met zijn koperen dak en twee torens al van afstand de aandacht moet trekken.

De catering van The Open is in handen van een eigen keukenbrigade onder leiding van chef-kok Ruud Schors. De keuken bestaat voornamelijk uit klassieke en moderne gerechten, maar ook de internationale keuken behoort tot de mogelijkheden.

Oplevering is gepland in juli, vanaf half augustus is de locatie operationeel.www.theopen.nl

Ontwerper Walter van Meyl is aangetrokken om dit concept vorm te geven. Op de 6 ha grote locatie zal een complex verrijzen, dat met zijn koperen dak en twee torens al van afstand de aandacht moet trekken.

De catering van The Open is in handen van een eigen keukenbrigade onder leiding van chef-kok Ruud Schors. De keuken bestaat voornamelijk uit klassieke en moderne gerechten, maar ook de internationale keuken behoort tot de mogelijkheden.

Oplevering is gepland in juli, vanaf half augustus is de locatie operationeel.www.theopen.nl

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.