Tijdens een bijeenkomst in Utrecht zal in aanwezigheid van een groot aantal managers van topbedrijven uit de Nederlandse horeca, de lijst worden onthuld. Het is de vijftiende keer dat de redactie van Misset Horeca de Horeca Top 100 samenstelt.
Nieuwkomers
Naast bekende namen als McDonald's, Van der Valk en Hilton, begroet de redactie dit jaar een aantal nieuwkomers waarvan de namen op 12 mei bekend worden gemaakt.
Personality Award
Verder is er een prijs voor de meest opmerkelijke horecapersoonlijkheid, de Misset Horeca Personality Award. De managers van bedrijven in de top 100 kunnen hierop stemmen. Verder is er een onderscheiding voor het Meest Innovatieve Bedrijf.
Blurring
Naast de presentatie van de nieuwe ranglijst en de bijbehorende printuitgave, is blurring het thema van de middag. Blurring is het vervagen van de grenzen tussen verschillende kanalen. Zoals het aanbieden van food in non-foodbedrijven. Hans Schröder, partner van Provast en grondlegger van de Markthal Rotterdam, komt vertellen over dit nieuwe initiatief in de Maasstad. Jan Willem Grievink van Foodservice Instituut uit Ede geeft een voordracht over het vervagen van grenzen tussen horeca en food. Dagvoorzitter is Tom van 't Hek.