Hotel Papendal biedt personal trainer aan

Gasten van hotel Papendal in Arnhem kunnen gebruik maken van een personal trainer op zondagochtenden. Het hotel in Arnhem biedt de service van de personal trainer aan voor gasten die een weekendarrangement boeken. Na een overnachting kunnen gasten op zondagochtend van 8 tot 9 en van 11 tot 12 sportieve begeleiding krijgen.
Delen:

Ze kunnen van te voren aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat. ‘Veel mensen kennen Papendal als hart van de Nederlandse topsport. Maar relatief onbekend is dat het, op de Veluwe gelegen hotel, er voor iedereen is’, laat het hotel weten via een persbericht.
Cardiotraining
Hotel Papendal is als zelfstandige van de Nederlandse sportkoepel NOC*NSF actief op de hotelmarkt.  Het hotel beschikt over verschillende binnen- en buitensportaccomodaties. De personal trainer geeft fitness-checks, cardiotraining of een persoonlijk adviesgesprek.
Award
Hotel Papendal won in 2010 de Dutch Hotel Award. Het hotel deed in 2011 van zich spreken toen het een gastvrijheidscoach aanstelde. Deze moest toen het personeel aansporen tot nog meer service en gastvrijheid.