Remo Dekker maître d'hotel Des Indes

Remo Dekker maître d'hotel Des Indes

Remo Dekker is de nieuwe maître d'hotel van het Haagse vijfsterrenhotel Des Indes. Dekker komt over van Andaz Amsterdam, waar hij actief was als assistent f&b-manager. Hij vervangt Roderick Jongbloed in het 'Luxury Collection Hotel' van Starwood Hotels & Resorts.

Dekker is met ingang van vorige maand aangesteld als maître d’hotel van Des Indes, A Luxury Collection Hotel in Den Haag. In die functie is hij verantwoordelijk voor alle supervisors en allround full- en parttime medewerkers van restaurant DesInDes.

Roderick Jongbloed

Dekker is in het Haagse vijfsterrenhotel aangesteld als opvolger van Roderick Jongbloed, die de hotelonderneming heeft verlaten.

De nieuwe maître d’hotel komt over van Andaz Amsterdam, waar hij werkte als assistent f&b-manager in restaurant Bluespoon. Daarvoor was hij in de hoofdstad in dienst van hotel De L’Europe, onder andere als assistent restaurantmanager.

Rem Bastiaens

Des Indes staat sinds begin dit jaar onder leiding van de Belgische general manager Rem Bastiaens. Hij is de opvolger van zijn landgenoot Pierre-Henri Bovsovers.

Bekijk hieronder een video-interview met Rem Bastiaens.