Hof van Cleve krijgt van GaultMillau België voor de tiende keer 19,5 punten. In tegenstelling tot GaultMillau Nederland,heeft België nog nooit het maximaal aantal van 20 punten toegekend. In ons land krijgt 'perfectionistisch kunstenaar' Sergio Herman van driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis de hoogst haalbare score.
Hof van Cleve wordt in België op de voet gevolgd door de Brusselse restaurants Comme Chez Soi, Sea Grill en Bon-Bon, die 19 op 20 punten halen. Twee restaurants scoorden 18,5/20: Hertog Jan in Sint-Michiels en In de Wulf.
Chef van het Jaar
Dit laatste restaurant levert ook de Chef van het Jaar voor 2013, Kobe Desramault. De gids in België stelt elk jaar ook drie beloftevolle chefs voor. Voor 2013 zijn dat Matthieu Beudaert van Table d'Amis (Kortrijk), Benoit Meusy van L'Imperatif (Maisières) en Alexandre Dionisio van het restaurant Chez Alexandre (Brussel). Beste sommelier van 2013 is Pierre Thirifays van restaurant Arabelle Meirlaen in Hoei.