Restaurant Savelberg wordt Central Park, by Ron Blaauw

Restaurant Savelberg wordt Central Park, by Ron Blaauw

Central Park, by Ron Blaauw is de nieuwe naam van het restaurant en boetiekhotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park in Voorburg. Toot voor kort was daar restaurant (één Michelinster) en hotel Savelberg was gevestigd.

Central Park, by Ron Blaauw is centraal gelegen in de Randstad en gesitueerd in een groene omgeving in Den Haag-Voorburg.

Laagdrempelig concept

Met de komst van sterchef Ron Blaauw als eindverantwoordelijke chef-kok is gekozen voor een laagdrempelige maar culinaire formule naar het concept van zijn succesvolle Gastrobar (*) in Amsterdam, zo laat de organisatie weten in een persschrijven.

Carsten Klint

Volgens de nieuwe eigenaar Carsten Klint benadrukt de nieuwe naam het gewijzigde concept dat toegankelijk, verrassend, vernieuwend en internationaal is.

Blaauw en Clint willen er een betaalbare, culinaire ontmoetingsplek van maken. 'Van Picknick tot Château Petrus', aldus Clint.

Restyling

Momenteel wordt het monumentale pand grondig gerestyled. Klint: 'Aangepast aan de tijdsgeest, maar met respect voor de monumentale details.'

Begin november openen de deuren van Central Park by Ron Blaauw.