The Jane van Sergio Herman geopend

The Jane van Sergio Herman geopend

Het nieuwe restaurant van Sergio Herman, The Jane in Antwerpen, heeft zijn deuren geopend. Het restaurant werkt met een reserveringstermijn van drie maanden en is de komende drie maanden volledig volgeboekt.

The Jane biedt plaats aan zo'n 60 gasten en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch en diner. Blikvanger in het restaurant is een 800 kilo wegende kroonluchter met 150 lichtpunten.

Verder bevat het bedrijf een food- en cocktailbar. De inpandige food- en cocktailbar Upper Room Bar is eveneens op 25 maart geopend. De Upper Room Bar heeft een aparte kaart. Naast wijnen worden er cocktails en speciaalbieren geschonken.

Voor The Jane wordt een reserveringstermijn van 3 maanden gehanteerd. Voor de Upper Room Bar is dit een termijn van een maand. De komende drie maanden is The Jane inmiddels volledig volgeboekt.

In een reactie laat Sergio Herman weten dat eten voor hem meer is dan een bord waanzinnig eten. 'De beleving is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Daarom moeten niet alleen de gerechten, maar ook alles daaromheen onze visie en ons gevoel uitstralen. Van de front desk tot de tafelkleden en van borden tot de broodmandjes. Alles in The Jane is speciaal voor ons gemaakt', aldus Herman.

Foto: Eric Kleinberg