Borsato zet horeca op de kop

Borsato zet horeca op de kop

De Arnhemse horeca draait topdagen. Reden is het optreden van Marco Borsato. Eetcafés passen massaal hun menukaart aan door de enorme toeloop van ...

De horecabedrijven in Arnhem worden daags overspoeld met hongerige en dorstige Borsato-fans. De popzanger is in de Gelderse stad voor een aantal concerten in stadion Gelredome. Hamburgerrestaurants, eetcafés en barretjes lijken verrast te zijn door de komst van muziekliefhebbers.

Massaproductie
‘We serveren alleen nog broodjes zalm, kaas, of een sateetje. Het is massaproductie. Op het terras kan niet meer gegeten worden en met soepjes, salades, moeilijke broodjes en warme gerechten zijn we gestopt. We kunnen het niet meer aan’, zegt Bas Hazelaar van Le Grand Café in De Telegraaf.

Prettig publiek
Ondanks de organisatorische problemen is de horeca blij met de optredens van Borsato. ‘Normaal gesproken geeft iemand een of twee concerten en dan is het de moeite niet om de hele zaak aan te passen. Maar nu wel. Bovendien is het soort publiek dat op de concerten afkomt prettig voor de horeca’, aldus voorzitter Roel de Boer van Koninklijk Horeca Nederland afdeling Arnhem.

Zie ook:
'Gratis' concept Borsato zorgt voor flinke schuld

Tip:
Toppositie voor Borsato in de Horeca Hot 30

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.