nieuws

‘Ben Groos geïnteresseerd in Kooistra-zaken

Café

Voor twee Kooistra-cafés lijkt een mogelijke koper gevonden te zijn. Website reguliers.net meldt dat de Rotterdamse ondernemer Ben Groos ‘zeer geinteresseerd’ is in de Exit en het Exit Café. Hij hoopt, zo meldt de site, de site de zaken in januari of februari te kunnen heropenen.

‘Ben Groos geïnteresseerd in Kooistra-zaken

In de Regulliersdwarsstraat zijn de grote homohorecazaken nog steeds gesloten. Eerder zei curator mr. Seerp Gratama al dat er van het Kooistra-concern wellicht wat cafés verkocht moeten worden. Die koper lijkt nu gedeeltelijk gevonden te zijn bij Groos, meldt reguliers.net.

Volgens de site wordt er achter de schermen druk gediscussieerd over de toekomst van de straat. Over de heropening van de voormalige Kooistra-zaken is tot nog toe weinig bekend. Reguliers BV, de exploitant van de cafés, is failliet.

Vorige week werd bekend dat de eigendommen van Sjoerd Kooistra online geveild worden. Het gaat om de inboedel van zijn woningen in Groningen, Ubbergen en Amsterdam. De veiling duurt nog tot 14 december.

Reageer op dit artikel