nieuws

Axxent Tea & Coffee: Focus op innovatie

Café

Axxent Tea & Coffee, gestart in 2006, is een relatief jong bedrijf op de koffie- en theemarkt. Axxent levert een totaalassortiment koffie, thee en instantkoffie, evenals een bijpassend assortiment porselein aan horeca, retail en luchtvaartmaatschappijen. Bovendien is het bedrijf internationaal licentiehouder Fairtrade.

Axxent Tea & Coffee: Focus op innovatie

Afgelopen voorjaar richtte Axxent de Coffee & Tea Alliance op, samen met o.a. Beyers Koffie, Kimbo Koffie en EP Leidsche.

De onderneming staat onder leiding van Arnoud Francken (o.a. Coffee Trader Theobroma) en Marcel Vogel (o.a. Drie Mollen en Arcus). Beiden hebben samen meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van koffie en thee. Ze zijn dan ook de mannen achter het theeconcept T’amore: ‘tea with a little spoon of love’, dat ze voor LavAzza ontwikkelden. De focus ligt op innovatie. Op de komende Horecava presenteren ze hun eigen theeassortiment Tea of Life, een leaf thee in biologisch afbreekbare nylon zakjes. De thee is afkomstig van biologische en ecologische gecertificeerde plantages.

Meer info:www.hotdrinks.eu

Reageer op dit artikel