nieuws

Baristapuber’ naar finale NK

Café

De 14-jarige Frans van den Berg heeft zich geplaatst voor het Nederlandse Kampioenschap Barista. De ‘baristapuber’ moet het tijdens het NK opnemen tegen enkele gerenommeerde koffietoppers.

Baristapuber’ naar finale NK

Van den Berg plaatste zich onlangs net als elf andere koffietoppers voor het NK tijdens de voorrondes. Naast Van den Berg zijn tijdens het NK ook onder andere regerend kampioen Sander Schat, Onno van Zanten en Yakup Aydin actief.

Volgens Koffiegek.nl lag het niveau tijdens de voorrondes erg hoog. De finale van het NK Barista is 11 mei. De winnaar van het kampioenschap plaats zich voor het WK Barista. Regerend kampioen Sander Schat vertegenwoordigt ons land binnenkort tijdens het WK in Atlanta in de VS.

In Misset Horeca Live 24-03-2009 een verslag over de WK-voorbereiding van Sander Schat

Reageer op dit artikel