nieuws

Disco wil zuipkeet voor ingang

Café

Discotheek Het Feestkasteel in Dinxperlo heeft een bijzonder plan. Het horecabedrijf in de Achterhoek wil pal voor de ingang van het bedrijf een zuipkeet plaatsen.

Disco wil zuipkeet voor ingang

Het Feestkasteel stelt dat het indrinken van jongeren omarmt en dat het daardoor een goed plan lijkt om op de parkeerplaats bij de discotheek een zuipkeet te plaatsen. Jongeren kunnen voordat ze de disco bezoeken eerst indrinken in de zuipkeet

Dat melden Raadmaarwaar.nl en TV Gelderland. De gemeente laat op de regionale televisie weten niets te zien in het plan van Het Feestkasteel, voorheen bekend als de Achterhoek Arena. Zuipketen zijn onder jongeren vooral populair op het platteland en zo ook in Dinxperlo en directe omgeving.

Reageer op dit artikel