nieuws

Dode bij schietpartij in café

Café

In café Scheiwijk aan de Arendweg in Beverwijk is donderdagochtend vroeg een persoon doodgeschoten. Dat heeft een woordvoerder van de politie laten weten. Over de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van het incident kon hij nog niets zeggen.

Dode bij schietpartij in café

Volgens het NoordhollandsDagblad.nl kwam de schutter rond 00.30 uur het café binnen. De persoon droeg een bivakmuts en schoot op het slachtoffer. Het slachtoffer is volgens omstanders een persoon uit Velsen-Noorder.

Lijkwagen
Het café is door de politie afgesloten. Voor de zaak staat een mobiel forensisch laboratorium. Verder bedekken zwarte schermen het zich op het café. De schermen zijn er vanochtend neergezet. Het lichaam van de overleden man is inmiddels afgevoerd met een lijkwagen.

Reageer op dit artikel