nieuws

Ex Tatjana Simic koopt Exit Amsterdam

Café

Ronny Rosenbaum heeft het pand van homodiscotheek Exit in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat gekocht. De miljonair, winkelmagnaat en ex van Tatjana Simic heeft het vervolgens verhuurd aan Heineken.

Ex Tatjana Simic koopt Exit Amsterdam

Dat meldt de website Gay.nl. Exit was in het bezit van Sjoerd Kooistra en het eerste pand dat Heineken liet ontruimen toen de brouwer en de inmiddels overleden horecatycoon in conflict raakten. Rosenbaum heeft het gekocht van Horeca Vastgoed Groningen, de meest recente eigenaar.

Rob de Jong is de nieuwe huurder van Exit. Hij heeft een grondige verbouwing in de planning staan en hoopt daarmee in oktober te kunnen starten. De doelstelling is dat de deuren uiterlijk op Koninginnedag opengaan.

Reageer op dit artikel