nieuws

Horeca kan muziek boeken bij brouwer

Café

Bierbrouwer Dommelsch gaat zijn horecarelaties behalve bier, ook live-muziek aanbieden. Via ‘Dommelsch Live Bookings’ kunnen horecagelegenheden vanaf maart tegen een vriendenprijs de beste artiesten boeken die voortkomen uit de muziekconcepten Dommelsch Clash of the Coverbands (covermuziek), Dommelsch TWSTd DJ Contest (dance) en Dommelsch Locals Only (pop/rock) .

Horeca kan muziek boeken bij brouwer

Volgens marketingmanager René Bergmans van Dommelsch krijgen de horecarelaties van Dommelsch met Live Bookings de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities live-muziek en daarmee een extra beleving voor hun gasten in de zaak aan te bieden.

Coverbands
‘Voor de finalisten die uit de muziekcompetities Dommelsch Clash of the Coverbands, Dommelsch TWSTd DJ Contest en Dommelsch Locals Only voortkomen, is het een uitstekende kans om hun repertoire verder onder de aandacht van het publiek te brengen. Voor het merk Dommelsch zelf is Live Bookings een initiatief waarmee we Dommelsch profileren als hèt biermerk dat synoniem staat voor muziek en sfeer’, aldus Bergmans.

Dommelschlivebookings.nl
Om gebruik te maken van Dommelsch Live Bookings kunnen horecarelaties van Dommelsch vanaf maart naar de website www.dommelschlivebookings.nl gaan om hun artiest naar keuze te boeken. Binnenkort zullen de beste artiesten uit de Dommelsch muziekinitiatieven daarom te vinden zijn in Dommelsch poppodia, cafés, discotheken, clubs en op festivals.

Zie ook:
Bekende artiesten duiken op in café