nieuws

Lion Noir nieuwe hotspot van Casper Reinders

Café

De bekende Amsterdamse conceptbedenker Casper Reinders opent binnenkort een nieuwe horecazaak in Amsterdam. De man achter de bekende zaken Jimmy Woo en Bo Cinq opent in de Reguliersdwarsstraat het bedrijf Lion Noir.

Lion Noir nieuwe hotspot van Casper Reinders

De opening van Lion Noir wordt gemeld door Reguliers.net. De zaak komt in het pand waar eerder Het Tuynhuys was gevestigd. Wanneer Lion Noir open gaat, is nog niet bekend.

Reguliers.net meldt dat er momenteel wordt gewerkt aan een spectaculaire nieuwe inrichting met de meest verrassende en uiteenlopende elementen, zoals camouflagebehang, opgezette pauwen en zeventiende eeuwse tapijten.

Peter Koop van Reguliers.net over toekomstige aanwinst Lion Noir voor Reguliersdwarsstraat: ‘Deze nieuwe zaak zal een welkome aanwinst en een inspirerende impuls zijn voor de Reguliersdwarsstraat, waar eerder alle grote homohorecazaken van wijlen Sjoerd Kooistra werden gesloten. Zoals de andere horecazaken van Reinders zal ook Lion Noir zich waarschijnlijk niet speciaal op een homopubliek richten’.

Reageer op dit artikel