nieuws

Oubaha: ‘Bal ligt bij Kooistra

Café

Meervoudig horecaondernemer Khalid Oubaha heeft horecatycoon Sjoerd Kooistra laten weten dat de bal bij verpachter Kooistra ligt, over het doorvoeren van noodzakelijke aanpassingen van drie Nijmeegse horecazaken. De veiligheid van de zaken is in het geding.

Oubaha: ‘Bal ligt bij Kooistra

Oubaha heeft Kooistra laten weten dat Kooistra als verpachter zelfs verantwoordelijk is zijn voor noodzakelijke aanpassingen aan drie horecapanden in Nijmegen. Kooistra op zijn beurt vindt dat pachter Oubaha de aanpassingen moet regelen. Vorige week dreigde hij zelfs met een kortgeding.

Bouwkundige vragen

‘Kooistra stelt mij pietluttige vragen, bijvoorbeeld of de noodverlichting het doet. Maar de zware bouwkundige vragen, daar waar het echt om gaat, heeft hij niet gesteld. Er is door de gemeente een deadline gesteld en de bal ligt bij Kooistra. Maar ik hoor niets van hem’, aldus Oubaha.

De twee horecatycoons liggen al een tijdje in de clinch en communiceren nagenoeg louter via advocaten. Het probleem spits zich toe op het verantwoordelijk stellen van de onveilige situatie in de Drie Gezusters, Groote Griet en Heidi’s Skihut in de Molenstraat. De gemeente wil op korte termijn dat de onveilige situatie verdwijnt, anders gaat het tot sluiting over.

Zie ook

Reageer op dit artikel