nieuws

Protestlied tegen rookverbod

Café

Kroegeigenaar Ger Couvreur van café ’t Tapperijke in Breda heeft een protestlied geschreven tegen het rookverbod. Het lied, met de titel ‘Ga maar Klink’, is binnenkort verkrijgbaar op cd.

Protestlied tegen rookverbod

Couvreur heeft de melodie van Ramses Shaffy’s ‘Laat me’ gekozen om ‘Ga maar Klink’ te maken. De zingende kroegeigenaar is fel tegenstander van het rookverbod en wil met zijn lied aandacht vragen voor volgens hem onhoudbare situatie die is ontstaan door de nieuwe wet.

‘Het is bedoeld voor alle horeca, vooral voor degenen die al gepakt zijn door de Voedsel en Warenautoriteit. Maar bovenal is het een aanklacht tegen minister Klink. Een minister waar niet mee te discussiëren valt’, aldus Couvreur op HierMagHetWel.nl.

Het lied is binnenkort verkrijgbaar op cd. De cd is te koop in café ’t Trapperijke in Breda. Couvreur is geen onbekende met maken van liederen. Eerder schreef hij het clublied van de Bredase voetbalclub NAC.

Reageer op dit artikel