nieuws

Starbucks en bread! geopend in Lounge 3 op Schiphol

Café

HMSHost heeft twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 3 op Schiphol. Het gaat om het broodconcept bread! en om de vijfde vestiging van Starbucks Coffee op Schiphol.

Starbucks en bread! geopend in Lounge 3 op Schiphol

Broodconcept bread! komt centraal in Lounge 3. Passagies met weinig tijd kunnen kiezen voor de ‘fast lane’ en een keuze maken uit een voorafgemaakte huisselectie. Bij de uitwerking van het assortiment is onder meer samengewerkt met de bekende broodleverancier Carl Siegert en culinair illustrator Janneke Hoeben.

Puur en eerlijk staan centraal bij bread!, zo laat HMSHost weten. Dit komt onder meer terug in het assortiment, de kleding, de inrichting waarbij gebruik is gemaakt van robuuste en natuurlijke materialen.

Starbucks is de tweede nieuwe zaak in Lounge 3. Het is tevens de vijfde vestiging van Starbucks op Schiphol. In 2007 opende HMSHost de eerste Starbucks in Nederland op Schiphol World Avenue in Lounge 1. Kort daarop volgden twee zaken op het Arrivals 4 gebied en Schiphol Plaza en eind 2009 een vierde locatie op de D-Pier.

De nieuwe opening van Starbucks valt samen met de viering van Starbucks veertigste verjaardag deze week. Alle Starbucks-vestigingen op Schiphol voeren de nieuwe Tribute Blend koffie, nieuwe mokken en andere producten met het nieuwe bedrijfslogo.

Dawn Wilding, Vice President of HMSHost Europe and Middle East, zegt trotst te zijn met de nieuwe aanwinsten voor Lounge 3. ‘Ons doel is om “the traveler’s day better” te maken en met bread! en Starbucks zijn we in staat om dat doel te bereiken’, aldus Wilding.

HMSHost is onderdeel van Autogrill Group en actief op meer dan honderd luchthavens wereldwijd. De jaaromzet van de onderneming bedraagt meer dan 2,5 miljard dollar. HMSHost biedt wereldwijd werk aan ruim 34.000 medewerkers.

Reageer op dit artikel