nieuws

Supermilitair Kroon is kroeghulp

Café

De kersverse drager van de Militaire Willems-Orde, Kapitein Marco Kroon, is naast militair werkzaam in de horeca. Supermilitair Kroon assisteert zijn partner bij het runnen van haar feestcafé Vinny’s in ’s Hertogenbosch.

Supermilitair Kroon is kroeghulp

Dat meldt de regionale krant BN/DeStem. Kroon kreeg gisteren te horen dat hij op 29 mei de hoogste krijgsmachtonderscheiding, de Willems-Orde, ontvangt. De 38-jarige Kroon krijgt de onderscheiding, die voor het eerst sinds 1955 weer wordt uitgereikt, voor meerdere bijzondere acties in vijandig gebied tijdens zijn uitzending naar Afghanistan.

Naast pelotonscommandant is Kroon ook regelmatig in feestcafé Vinny’s te vinden. Daar helpt hij zijn partner en moeder van zijn twee kinderen bij het runnen van het horecabedrijf aan de Pensmarkt 5 in de Brabantse hoofdstad.

Reageer op dit artikel