nieuws

Terrasloper laat handheld in gracht vallen

Café

Een medewerker van café-restaurant Onder de Kelders in Leeuwarden is bij het verplaatsen van een parasol een dure bestelcomputer van ruim 1.600 euro kwijtgeraakt. Het apparaat, waarmee bestellingen op terrassen worden opgenomen, viel in de gracht.

Terrasloper laat handheld in gracht vallen

Medewerkers van Onder de Kelders probeerden met schepnetten het apparaat boven water te krijgen. Toen dat niet lukte, dook de schuldbewuste horecamedewerker zelf in het water. Maar tevergeefs.

Een bevriende en ingehuurde duiker viste na een half uur zoeken het apparaat uit de gracht. Door het opvissen van de inmiddels kapotte bestelcomputer probeert Onder de Kelders het aanschafbedrag via de verzekering terug te krijgen.

Reageer op dit artikel