nieuws

De Gekroonde Suikerbiet schiet top 10 in

Café

Bij de nummers 6 tot en met 10 van de Café Top 100 waren enkele opmerkelijke verschuivingen. Zo werd De Gekroonde Suikerbiet de top 10 in gekatapulteerd. Het bedrijf uit Zierikzee (foto) steeg maar liefst 17 plaatsen, van 24 naar 7.

De Gekroonde Suikerbiet schiet top 10 in

Daarmee is De Gekroonde Suikerbiet, dat afgelopen jaar een grote verbouwing c.q. uitbreiding beleefde, de snelste stijger in de top 25 van de ranglijst. Ook Het Centrum in Horst steeg aanzienlijk. Het café uit het noorden van Limburg ging van 12 naar 6.

’t Pleintje in Hengelo steeg ook, van 14 naar 10. Uiteraard waren er ook enkele dalers. In de Wildeman (dat wel de prijs voor de beste website won) moest vier plaatsjes prijsgeven (4 > 8) en Café Anvers in Tilburg daalde van 2 naar 9.

Bekijk hier de complete Café Top 100

Reageer op dit artikel