nieuws

De Winter en Heineken zwijgen over inhoud gesprek

Café

Jos de Winter van De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht en Heineken willen niets loslaten over het gesprek dat ze donderdag 13 december hebben gehad. Caféondernemer De Winter stuurde één algemene tweet, Heineken-woordvoerder Hans Sjouke Koopal laat weten dat ‘zulke gesprekken niet via de media lopen’.

De Winter en Heineken zwijgen over inhoud gesprek

‘Om tafel gezeten met Heineken. Eerste stapje gezet op weg naar moderne contracten, maar nog geen definitieve afspraken. Wordt vervolgd’, luidt de inhoud van de tweet die Jos de Winter van top 100-café De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht na het gesprek verstuurde. Telefonisch was hij vrijdagmiddag 14 december niet bereikbaar.

Hans Sjouke Koopal, die de tweet van De Winter ook had gelezen, begon met de laatste woorden van die tweet. ‘Wordt vervolgd. Er heeft inderdaad een gesprek plaatsgevonden. Namens Heineken was de directeur van de vestiging in Houten daarbij aanwezig. Houten is de gesprekspartner van De Winter.’

Koopal wil verder ook niets kwijt over de inhoud. Evenmin over een eventuele postieve uitkomst. ‘Zulke gesprekken lopen niet via de media. Ik doe daarom geen inhoudelijke uitspraken. Nogmaals: het wordt vervolgd.’

Reageer op dit artikel