nieuws

Kookboek Proef Bier verschenen

Café

Welk bier past goed bij welk gerecht? Proef Bier is het kookboek van de Nederlandse biersommelier Arvid Bergström. In dit kookboek worden twaalf driegangenmenu’s gepresenteerd met bijpassende bieren.

Kookboek Proef Bier verschenen
Arvid Bergström

 

Het boek begint met een toelichting over bier. Daarna worden er tips gegeven over hoe je het beste een gerecht bij een bier kunt uitzoeken en kunt aanpassen. Het grootste deel van het kookboek gaat over de recepten en de uitgekozen bieren.

Foodpairing 
Arvid Bergström is al zijn hele leven bezig met lekker eten en drinken. Als TV-kok bij Bierista brengt hij zijn passie en kennis voor smaak over op een groot publiek.  De 36 bieren komen voornamelijk uit Nederland en België. Er staan Nederlandse bieren in van bekende brouwerijen als Jopen, Texels, De Prael, Duits&Lauret, Bronckhorster Bieren, Kompaan, Gulpener, Oersoep, Emelisse, De Molen, Lindeboom, La Trappe en Maallust. België wordt vertegenwoordigt door Lindemans, Bosteels, Wilderen, Rodenbach, Rochefort en Orval.

Reageer op dit artikel