Nieuwe cocktailbar: Millers Cocktail Kitchen in Den Haag

Nieuwe cocktailbar: Millers Cocktail Kitchen in Den Haag
Foto's: Sharman Images

Millers cocktail Kitchen is een nieuw horecaconcept op het Plein in Den Haag. De cocktailbar met internationale allure combineert exotische cocktails met een uitgebreide Aziatische menukaart.

Millers is gevestigd midden in het historisch centrum van Den Haag aan het Plein en is al 7 jaar een begrip in de Haagse horeca. Millers bestaat uit drie aanééngeschakelde panden met elk een eigen sfeer. Millers biedt een totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant, zes bars waaronder een wijnbar, een club bestaande uit twee area’s, privéruimtes en een verwarmd terras.

Internationale allure Millers Den Haag

In april 2010 ging de deur van Millers open. Het is een toegankelijk Internationaal restaurant met een retro/chique interieur. Je kunt er terecht voor een luch, borrel, diner, high wine of drankje en hapje op het terras. Het restaurant heeft 160 zitplaatsen.


Opening cocktailbar

Op donderdag 23 maart opent wethouder Boudewijn Revis de cocktailbar. Genodigden genieten van luxe Asian Bites, cocktails, een DJ en live muziek.
Millers Den Haag

Leestip: Wat is in en wat is uit: tien ontwikkelingen in de horeca

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.