nieuws

Provinciewinnaars Leukste Voetbalkroeg van Nederland’ bekend

Café 1451

Fox Sport heeft de provinciewinnaars van de Leukste Voetbalkroeg van Nederland bekend gemaakt. Het publiek bracht 11.000 stemmen uit op kroegen waar het volgens de gasten goed voetbal-kijken is.

Provinciewinnaars Leukste Voetbalkroeg van Nederland’ bekend

Per speelronde in de Eredivisie genieten gemiddeld 180.000 fans van live voetbal in een café met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Het publiek kon van 21 oktober tot en met 16 november 2017 stemmen Leukste Voetbalkroegop cafés met een officiële licentie die zijn Leukste Voetbalkroeg vonden.

Voor de ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’-verkiezing heeft het publiek de afgelopen maand kunnen stemmen op de ruim 3.000 cafés met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Dat heeft per provincie een winnaar opgeleverd.

De provinciewinnaars Leukste Voetbalkroeg
(in alfabetische volgorde):

Drenthe: Herberg ‘t Plein uit Meppel
Flevoland: De Ommele uit Urk
Friesland: Sportcafé Drachten uit Drachten
Gelderland: Café Heideroosje uit Nijmegen
Groningen: Sportplein Indoorcentrum Veendam uit Veendam
Limburg: Peter’s Irish Pub uit Maastricht
Noord-Brabant: Café d’n Bel uit Bladel
Noord-Holland: Café/Restaurant de Paus uit Lutjebroek
Overijssel: Café Zoalt-Toorn uit Hengelo
Utrecht: Famous Bar uit Amersfoort
Zeeland: Café de Heeren van Holland uit Middelburg
Zuid-Holland: Café ‘t Fust uit Rotterdam

Leukste voetbalkroeg: Bezoek van de vakjury

De drie provinciewinnaars met de meeste publieksstemmen zijn afgelopen weekend bezocht door de vakjury en maken kans op de titel ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’. De jury bestaat uit FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer, Matthijs van Ommen van Koninklijke Horeca Nederland en vrijetrappenspecialist en YouTube-sensatie Bas van Velzen (Creators FC).

Landelijke winnaar Leukste Voetbalkroeg bekend op 25 november Leukste voetbalkroeg

De landelijke winnaar wordt zaterdag 25 november bekend gemaakt door Hélène Hendriks in het tv-programma ‘De Eretribune’ op FOX Sports Eredivisie. De winnaar ontvangt de officiële ‘Leukste Voetbalkroeg 2017/2018 Kampioensschaal’, een gratis licentie voor een jaar FOX Sports Zakelijk, een jaar lang gratis bitterballen van Van Dobben en €1.000 drukwerktegoed bij DrukwerkMAX om de live-wedstrijden onder de aandacht te brengen.

 

Zie ook:

Fox Sports zoekt Leukste Voetbalkroeg

Reageer op dit artikel