Derde Orloff in Utrecht voor Martijn Cools

Derde Orloff in Utrecht voor Martijn Cools

Caféondernemer Martijn Cools opent een derde Orloff in Utrecht. Na de oer-Orloff aan het Wed en Orloff aan de Kade opent in maart Villa Orloff in de binnenstad van Utrecht.

De Utrechtse horecaondernemer Martijn Cools opent binnenkort een derde locatie in de stad. Na de oervestiging café Orloff en het in 2013 geopende café-restaurant Orloff aan de Kade volgt begin 2018 Villa Orloff.

In de monumentale stadsvilla, gelegen tegenover de Utrechtse stadsschouwburg, zit tot 1 december Vinnies. Cools hoopt begin maart open te gaan met Villa Orloff, zegt hij tegen de De Utrechtse Internet Courant (DUIC).

Cools wil flink verbouwen, daarna zal 'villa Orloff herkenbaar zijn als een Orloff. Het wordt echt iets van de Orloff familie. Het wordt geen studentencafé. We richten ons op een iets ouder publiek en het zal voornamelijk om de borrel draaien overdag en in de avond.'

Hij omschrijft het concept als tussen de klassieke Orloff en Orloff aan de kade in, iets meer richting café dan restaurant. Wel komt er, net als in Orloff aan de Kade, een houtgestookte pizza-oven.