nieuws

Horecava 2018 en Amsterdam Cocktail Week: Pop Up Bar Experience

Café 1673

De Horecava 2018 lanceert een nieuw concept; de Pop Up Bar Experience. In de sfeer van de Amsterdamse buurt ‘De 9 Straatjes’ zijn er pop up bars, workshops en demonstraties. De aandacht gaat naar trends als smoothies, sappen en non-alcoholische cocktails. Daarnaast werkt de Horecava voor het eerst samen met de Amsterdam Cocktail Week. Na hun beursbezoek kunnen de bezoekers hun inspiratietour voortzetten in de bars van Amsterdam. 

Horecava 2018 en Amsterdam Cocktail Week: Pop Up Bar Experience

De Pop Up Bar Experience is een nieuw initiatief op de Horecava 2018. Qua sfeer dient het geheel in de stijl van de ‘9 Straatjes’ in Amsterdam te zijn. In de pop up bars, workshop en demo’s is aandacht voor alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van dranken, met de nadruk op smoothies en (non-alcoholische) cocktails. Alles passend bij het nieuwe thema van de beurs (Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst) waarbij het draait om beleving en emotie in de horeca.

Samenwerking Horecava 2018 en Amsterdam Cocktail Week

Horecava gaat samenwerken met de Amsterdam Cocktail Week: de meest trendy bars en eetgelegenheden organiseren een inspirerend programma door de stad. Op de stand van de Amsterdam Cocktail Week is een speciaal voor de Horecava ontwikkelde app te downloaden. Deze laat zien wat er tijdens de beursweek te beleven is op het gebied van cocktails in Amsterdam. Ook na de beurs houden de Horecava en de Amsterdam Cocktail Week de bezoekers via de app op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de cocktailwereld.

Over de Amsterdam Cocktail Week

De Amsterdam Cocktail Week is hét platform voor cocktails tussen merken, bars en de consument. De organisatie bestaat uit Albert ‘Mister Cocktail’ van Beeck Calkoen (Gin Day, Mister Cocktail) en ‘TNT’ Timo Janse en Tess Posthumus (Difford’s guide NL, Perfect Serve Barshow Amsterdam, Flying Dutchmen Cocktails). De Amsterdam Coctail Week vindt komend jaar plaats van 5 tot en met 11 maart in de hoofdstad.

Reageer op dit artikel