nieuws

Derde Winterbierfestival Leiden: kleine Nederlandse brouwers in de spots

Café 1220

De derde editie van het Winterbierfestival Leiden wordt zondag 28 januari 2018 gehouden in cultureel centrum Scheltema. Tijdens het festival presenteren 16 kleine Nederlandse brouwers zich met diverse winterse bieren.

Derde Winterbierfestival Leiden: kleine Nederlandse brouwers in de spots

De volgende brouwerijen hebben reeds aangegeven acte de presence te geven op het Winterbierfestival Leiden op zondag 28 januari: Brouwerij Breugem, Blauwe IJsbeer, Klein, Duimpje, Leids Bier, Elegant, Brouwerij BE+ER, Brouwerij Oude Rijn, Brouwerij Crooked Spider, Brouwerij Scheveningen, Brouwerij Oroboros en Brouwerij Poort. Tijdens het festival zijn een aantal unieke, speciaal voor dit festival gebrouwen bieren te proeven.

Zie ook: Mout Bierfestival debuteert in Eusebiuskerk Arnhem

Winterbierfestival Starterspakket

Winterbierfestival LeidenLees ook: Grootste Bierdiner Europa op Gronings Bierfestival

Kaarten zijn tot donderdag 25 januari, 12.00 uur online te koop en bij de aangesloten slijterijen. Op de dag zelf zijn er aan de deur uitsluitend kaarten te koop als er van de voorverkoop nog over zijn.

Reageer op dit artikel