nieuws

Pint Bokbierfestival op 26 en 27 oktober in Amsterdam

Café 3736

Het Bokbierfestival in de Beurs van Berlage gaat dit jaar door in een vernieuwde vorm, en wel op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2018. Dit jaar zijn er in totaal zo’n 80 verschillende bokbieren en zullen diverse brouwers met hun eigen bar aanwezig zijn. Het voortbestaan van één van de grootste en oudste bockbierfestivals van Nederland is hiermee gegarandeerd.

Pint Bokbierfestival op 26 en 27 oktober in Amsterdam

Het heeft even geduurd voor er zekerheid was of het festival doorgang zou vinden omdat het nieuwe bestuur van de Stichting Pint Bokbierfestival de opzet heeft veranderd. Bockbier en food krijgt meer aandacht dan voorheen. Biersommelier Arvid Bergström heeft recepten samengesteld, toegespitst op kleine gerechten en snacks die op het festival een prominente plaats innemen.

Brouwersuurtje terug

Op vrijdag 26 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur keert het traditionele Brouwersuurtje terug. Voordat de deuren voor het grote publiek open gaan worden deelnemende brouwers uitgenodigd om elkaar en het nieuwe bestuur van het Pint Bokbierfestival te ontmoeten en gezamenlijk even klaar te stomen voor de intensieve vrijdagavond en zaterdag.

Pint Bokbierfestival

Toegangsbewijzen/tickets zijn vooraf online te bestellen of via losse verkoop aan de kassa. PINT/EBCU-leden krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart een extra consumptie-munt. Het Pint Bokbierfestival vindt plaats op vrijdag 26 oktober van 17.00 tot 23.00 uur en op zaterdag 27 oktober van 12.00 tot 23.00 uur. Het festival vindt plaats in de Beurs van Berlage op het Damrak in Amsterdam.

Reageer op dit artikel