nieuws

Leukste Voetbalkroeg van Nederland: Tapperij Tijdloos Papendrecht

Café 193

Tapperij Tijdloos uit Papendrecht is de leukste voetbalkroeg van Nederland 2018/2019 en wint een jaar lang gratis bitterballen. De titeldrager was Café d’n Bel in Bladel.

Leukste Voetbalkroeg van Nederland: Tapperij Tijdloos Papendrecht

Vorige maand werd Tapperij Tijdloos al uitgeroepen tot provinciewinnaar in de titelstrijd om de Leukste Voetbalkroeg van Nederland. Toen ging het nog om stemmen van het publiek.

De vakjury, bestaande uit onder andere FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer en Lars van Velsum van FC Afkicken, heeft na een mystery visit bepaald dat Tapperij Tijdloos zelfs ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’ is.

Naast de officiële kampioensschaal ontvangt Tapperij Tijdloos een FOX Sports Zakelijk-licentie voor een jaar en namens Sligro, partner van de verkiezing, een jaar gratis bitterballen en een ZiN Membership, waarmee de horeca-ondernemer in 2019 trainingen en evenementen kan bijwonen.

Juryrapport Leukste Voetbalkroeg

In het juryrapport wordt de piekfijne entourage in de horecagelegenheid geroemd: ‘Tapperij Tijdloos ademt sport. Zowel binnen als buiten hangt veel voetbal aankleding, waarmee volop promotie wordt gemaakt voor de wedstrijden die ieder weekend op de tien schermen van de tapperij te zien zijn. Na elke goal klinkt de sirene en neemt de sfeer alleen nog maar meer toe onder de goedgemutste sportliefhebbers en de joviale bediening. Als klap op de vuurpijl is er een ruime keuze aan pubfood om tijdens de wedstrijden van te genieten.’

Ruim 12.500 stemmen

Sinds oktober is er ruim 12.500 keer gestemd op horeca met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Alle provinciewinnaars krijgen van Sligro een masterclass pubfood. De drie provinciewinnaars met de meeste stemmen, Tapperij Tijdloos, Café De Paus uit Lutjebroek en Café Eigenwijs uit Kampen, zijn tijdens een mystery visit beoordeeld door de vakjury.

Provinciewinnaars Leukste Voetbalkroeg

Drenthe:         Crazy-Times uit Emmen
Flevoland:      Willem Barentsz uit Urk
Friesland:       Sportcafé Drachten uit Drachten
Gelderland:    Murphy’s Home uit Arnhem
Groningen:     Sportcafé Sportplein uit Veendam
Limburg:         Café Sjaen uit Neer
N-Brabant:     Café de Coop uit Sprundel
N-Holland:     Café De Paus uit Lutjebroek
Overijssel:     Café Eigenwijs uit Kampen
Utrecht:          Café BU 2 uit Bunschoten-Spakenburg
Zeeland:         De Heeren van Holland uit Middelburg
Z-Holland:      Tapperij Tijdloos uit Papendrecht

Horecagelegenheden zijn een populaire plek om live voetbal te kijken in Nederland. Per Eredivisiespeelronde kijken er gemiddeld 284.000 fans in de cafés met een FOX Sports Zakelijk-licentie. Vorig seizoen kroonde Café D’n Bel uit het Brabantse Bladel zich tot ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’.

Sligro is partner

Horecagroothandel Sligro is partner van ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’-verkiezing. Met het introduceren van pubfood helpt Sligro kroegeigenaren de sfeer én de omzet voor, tijdens en na een voetbalwedstrijd te vergroten. Sligro heeft verschillende concepten en tips voor pubfood, van eenvoudige hapjes tot ambachtelijke gerechten met een eigen twist.

Reageer op dit artikel