nieuws

Inschrijvingen Bier- en Spijswedstrijd Groningen geopend

Café 538

Inschrijvingen Bier- en Spijswedstrijd Groningen geopend

De inschrijving voor de achtste editie van de Bier- en Spijswedstrijd in Groningen zijn geopend. De strijd waarbij bier en eten optimaal gecombineerd dient te worden, vindt plaats tijdens het Bierfestival Groningen 2019, op zaterdag 6 april in de Martinikerk in Groningen.

Wie combineert bier het beste met eten? Tijdens het Bierfestival Groningen 2019 vindt de 8e editie van de Bier- en Spijswedstrijd plaats. Op zaterdag 6 april zullen koks, particulieren en speciaalbier liefhebbers, hun beste bier- en spijscombinatie presenteren in de Martinikerk.

Inschrijven en kosten

De professionele vakjury onder leiding van biersommeliers Els Eggens, Melissa Cole en Arvid Bergström zal bepalen welke combinatie elkaar versterkt en het beste uit het speciaalbier én het gerecht haalt. Houd jij van een uitdaging en denk jij dat jouw bier- en spijscombinatie een kans hebber is? Meld je dan aan via info@bierfestivalgroningen.nl en strijd mee om de titel. Deelname bedraagt €25,00 per deelnemer.

Reageer op dit artikel