Eenmalige pop-up Lowlander in Wintertuin Krasnapolsky

Eenmalige pop-up Lowlander in Wintertuin Krasnapolsky

Bierbrouwer Lowlander gaat haar Botanical Brewkitchen opzetten in de wintertuin van hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Het 4-gangen Tree To Table-diner staat vrijdag 29 november geheel in het teken van spar. Dit vanwege de lancering van Lowlander's Winter IPA.

Het pop-up-concept van bierbrouwer Lowlander zal vrijdag 29 november neerstrijken in de Wintertuin van hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

Het diner staat in het  teken van de spar. Daarmee viert de bierbrouwer de introductie van haar nieuwe Winter IPA, waarin gedoneerde kerstbomen verwerkt zijn. De uit 1879 stammende, overdekte Wintertuin, is normaliter voor publiek gesloten, maar zal eenmalig haar deuren openen voor het pop-up-diner.

Lowlander Botanical Brewkitchen

Het is de vijfde keer dat de Botanical Brewkitchen haar deuren opent op een andere locatie. Eerder konden gasten al aanschuiven in onder meer Amsterdam, Utrecht en Londen. Kaarten voor het diner in de Wintertuin kosten €75 en zijn voor een 4-gangen-diner. Hierbij worden ook bieren van Lowlander gecombineerd.