Michele van Spilbeeck volgt Mark Hanssen op als horecadirecteur AB InBev

Michele van Spilbeeck volgt Mark Hanssen op als horecadirecteur AB InBev

Michele van Spilbeeck is per 1 maart 2021 de nieuwe horecadirecteur van AB InBev. Zij volgt Mark Hanssen op, die na meer dan 20 jaar de bierbrouwerij achter zich laat. Van Spilbeeck werkt sinds 2013 bij AB InBev, waarvan de laatste  twee jaar als leidinggevende van het het Nederlandse operationele en commerciële horecateam.

Michele van Spilbeeck staat samen met Mark Hanssen aan de wieg van de lancering door AB InBev van het biermerk Bud in de horeca. Hiervoor vervulde zij diverse sales functies in België, met name voor het retailkanaal.

Michele van Spilbeeck startte in 2013 bij AB InBev als global management trainee. In 2014 vervulde zij de rol van sales consultant in het Belgische retailkanaal, waarna ze verantwoordelijk werd voor het Customer Service Center Retail van Nederland en België. Van 2016 tot 2018 was ze twee jaar key accountmanager van de van de Belgische supermarktketen Carrefour en Mestdagh. De afgelopen twee jaar leidde ze het Nederlandse horecateam operationeel en commercieel, onder eindverantwoordelijkheid van Mark Hanssen.