nieuws

Albron en Spaarne delen verantwoordelijkheid

Catering

Albron en het Spaarne Ziekenhuis hebben een bijzondere afspraak gemaakt. Het personeelsrestaurant en restaurant voor bezoekers krijgen een volledige make-over, en beide partijen worden samen verantwoordelijk voor het resultaat.

Albron en Spaarne delen verantwoordelijkheid

Het restaurant voor bezoekers en patiënten in het Spaarne Ziekenhuis krijgen een make-over en ook het personeelsrestaurant wordt volledig verbouwd. Dat hebben Albron en het ziekenhuis samen afgesproken.

Albron verzorgt het eten en drinken binnen het Spaarne Ziekenhuis al 29 jaar lang, bij zowel het personeelsrestaurant als het restaurant voor de bezokers. Door de nieuwe samenwerkingsovereenkomst zijn de beide partijen nu samen verantwoordelijk voor de horecavoorzieningen.

Het Spaarne Ziekenhuis is het tweede ziekenhuis in Nederland dat een samenwerking aangaat met een horecapartner waarbij beide partijen dezelfde verantwoordelijkheid dragen voor het resultaat.

Reageer op dit artikel