nieuws

La Place bezorgt eerste kerstdag

Catering

La Place heeft haar besteltak La Place@Home uitgebreid met bezorging aan huis, óók tijdens eerste kerstdag. Het aandeel mensen dat laat bezorgen moet ten opzichte van afhalers groeien naar meer dan vijftig procent, zo meldt Out.of.Home Shops.

La Place bezorgt eerste kerstdag

Walter Seib, directeur La Place: ‘We hebben het bezorgen vorig jaar tijdens de feestdagen kleinschalig getest en dat was een succes. De meeste gasten moesten de producten echter nog komen afhalen. Sinds kort zijn we ook landelijk van start gegaan met het bezorgen aan huis.’

Het speciale feestdagenassortiment staat op de website vermeld. Wie voor elf uur digitaal bestelt, kan de producten de volgende dag vers aangeleverd krijgen. Seib: ‘We gaan de komende periode breed adverteren en mikken daarbij met name op de feestdagen. Het bezorgen aan huis op eerste kerstdag is een unicum en doet niemand ons na.’

Een grote stap zette La Place in oktober ook op retailgebied met het openen van een verscounter met een vleeswaren-, kaas- en broodafdeling die in Enschede wordt getest. Het concept moet in de toekomst deel uitmaken van de supermarktachtige formule, genaamd La Place Food

Reageer op dit artikel