nieuws

Taat & de Regt serveert ‘Galactic Lunch’ voor Sir Richard Branson.

Catering

Afgelopen maandag bezocht Sir Richard Branson, eigenaar van ruimtereisorganisatie Virgin Galactic, evenementenlocatie Spherium voor een exclusieve lunch met potentiële ruimtereizigers. De Haagse cateraar Taat & de Regt, businesspartner van de locatie, serveerde geheel in de innovatieve thematiek van het Spherium een ‘Galactic Lunch’, deels bereid met vloeibaar stikstof, oftewel cryogeen koken.

Taat & de Regt serveert ‘Galactic Lunch’ voor Sir Richard Branson.

Het Spherium, het allereerste Spacetrade Center ter wereld, is een zakelijke werkomgeving waar toekomstige ruimtevaartondernemers, astronauten, investeerders, bedrijven, wetenschappers, overheden en journalisten samenkomen om commerciële ruimtevaart – waaronder ruimtetoerisme en andere innovatieve concepten – verder te ontwikkelen. Daarnaast is het een state of the art evenementenlocatie.

Voor Taat & de Regt is het Spherium een platform om innovatieve cateringconcepten te ontwikkelen en te toetsen aan de behoeften van de meest ontwikkelingsgerichte bedrijven en instellingen ter wereld. Branson was aangenaam verrast.

Reageer op dit artikel