nieuws

Albron komt met nieuw congres

Catering

Dit najaar komt Albron met een nieuwe editie van het congres De Kracht van Aandacht. Maar liefst drie dagen gaan prominente sprekers uit het bedrijfsleven, de zorg en de politiek met branchegenoten in discussie over actuele onderwerpen. Zo komen onder meer de zorg, gezonde voeding bij jongeren en Hr-beleid ter sprake.

Albron komt met nieuw congres

De Kracht van Aandacht is een ontmoetingsforum, georganiseerd door Albron. In 2001 vond de eerste editie van dit succesvolle evenement plaats, gericht op dienstverlening in de zorgsector. De bijeenkomst sloeg zo goed aan dat sindsdien elk jaar een Kracht van Aandacht heeft plaatsgevonden. Ieder jaar een ander thema, maar altijd gebaseerd op de basisgedachte: de Kracht van Aandacht. Het forum is inmiddels uitgegroeid tot een driedaags congres.

Afhankelijk van het thema nodigt Albronn klanten en relaties uit uit voor een of meerdere dagen op het hoofdkantoor in De Meern. Op dinsdag 30 oktober is het thema: Gelukkig ouder worden – Extramuralisering en vermaatschappelijking in de zorg. (Doelgroep: directies, leden Raad van Bestuur van verpleeg- en verzorgingshuizen, serviceflats en GGZ-instellingen).Woensdag 31 oktober is het thema: Gezondheid en de Generatie Einstein – Hoe gaan jongeren om met gezondheid en welke rol kan het onderwijs spelen in de beeldvorming rondom gezonde voeding bij jongeren? (doelgroep: directies, leden Raad van Bestuur, facilitair managers van onderwijsinstellingen

En op de laatste dag van het congres, donderdag 1 november, is het thema: Hoe kunnen Facilitair en HR bijdragen aan het succes van een onderneming? Hier bestaat de doelgroep uit directies, leden Raad van Bestuur, facilitair managers en HR managers van business en industry. Telkens wordt er afgetrapt om 14.00 uur en duurt het tot 17.30 uur, het aantal aanwezigen per dag bedraagt zo’n 100. Vanaf 1 september kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op deze website.

Reageer op dit artikel