nieuws

Awards: De jury’s zijn eruit

Catering

De diverse jury’s die moeten beslissen wie er met de Misset Catering Awards naar huis gaan zijn eruit! Precies een week voordat de felbegeerde bokalen worden uitgereikt in Wageningen. Dat betekent nog zeven nachten peentjes zweten voor de genomineerden.

Awards: De jury’s zijn eruit

Volgens de juryleden lag het niveau hoog bij de genomineerden voor de titels Bedrijfsrestaurant van het Jaar (minder en meer dan 5 cateringmedewerkers) en Partycateraar van het Jaar. Na intensieve beoordelingsrondes werd deze week de knoop doorgehakt, of liever knopen doorgehakt. De finalisten moeten nog een week in spanning zitten voor de uitreiking op 8 november in de Universiteit van Wageningen.

De genomineerden in de categorie bedrijfsrestaurant met minder dan vijf medewerkers zijn:

-Albron bij Dell in Amsterdam

-SAB Catering bij ONVZ in Houten

-Mondial Catering bij Interface Flor in Scherpenzeel

En bij bedrijfsrestaurant met meer dan vijf medewerkers zijn:

-Prorest Catering bij Endemol Nederland in Aalsmeer

-Hutten Business Catering bij UPC Broadband Operations op Schiphol

-Unilever Inhouse Hospitality Services bij Unilever Corporate Centre in Rotterdam

Op deze site worden de finalisten voorgesteld.

De ondernemingen die in aanmerking komen voor de Award voor Partycateraar van het Jaar zijn:

-Delicio Catering (Nunspeet)

-Hutten Exclusieve Catering (Veghel)

-Taat & de Regt (Den Haag)

Op deze site een uitgebreide introductie van de partycateraars.

Ook worden de Awards voor beste productintroductie uitgereikt, in de categoriëen Food, Drinks en Non-Food. Klik hier voor deze genomineerden. In de nieuwe Misset Catering (verschijningsdatum 23 november) een verslag van Awards-uitreiking.

Reageer op dit artikel